Alpha Cursus

 

Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens de 11 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

 

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

 

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over twaalf inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

We beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

 

Welkom!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Alpha bij jou in Feanwâlden. Je kunt je opgeven bij Klaas van Marrum, door een briefje in de bus op Stinswei 2, Feanwâlden, of een mailtje naar k.vanmarrum@knid.nl of een telefoontje naar 0511 701870.

© 2014 Kerkplein Veenwouden

En laat u ook zelf als levende stenen gebruiken