Nieuws van de Kinderkerk

 

Het einde van het seizoen komt in zicht. Dat betekent afscheid nemen van groep 8.

 

De afscheidsdienst stond al een hele tijd gepland op 27 juni. Maar ja, wat kan en mag dan? Hoe gaan we dat invullen? Aangezien de kinderen al een hele poos niet meer naar de Kinderkerk zijn geweest is de binding ook wat weg. Wij hebben er voor gekozen om drie van de vier kinderen op school een aantal vragen te stellen, vragen die andere jaren ook tijdens de voorbereiding van de afscheidsdienst naar voren kwamen. Het filmpje komt tijdens de dienst van 27 juni op de beamer.

Silke, Milan en Rudmer, wij wensen jullie heel veel plezier op jullie nieuwe school en bij de Tienerdienst. Ramon gaat niet naar een andere school maar wordt nu wel wat te groot voor de Kinderkerk, hij heeft samen met zijn ouders besloten dat het goed is om nu ook afscheid te nemen.

 

Wij zijn verder aan het nadenken over de startactiviteit, we hopen dat we in september weer met elkaar iets leuks kunnen doen en vervolgens elkaar ook weer kunnen ontmoeten in de kerk.

Fijne vakantie toegewenst!

 

Groetjes,

Hinke, Ilse Marije, Esther en Janette

 

 

Jeugdgeluiden

 

We zijn blij dat we dit seizoen nog kunnen afsluiten met een mooie slotactiviteit voor de jeugd van de clubs, Tienerdienst en 16+ groep.

Op vrijdagavond 2 juli gaan we met z’n allen bij de Omleiding sportief aan de slag en sluiten af met een kampvuur.

 

Noteer alvast in de agenda voor volgend seizoen: startactiviteit vrijdagavond 3 september.

 

We wensen iedereen een hele fijne zomer!

Marja Gorter en Gretha Hoogland

 

 

 

 

© 2014 Kerkplein Veenwouden

En laat u ook zelf als levende stenen gebruiken